Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Plaats een bedankje in het gastenboek Klik hier


Mandy Paragnost Jessie

Lieve jessie Ik heb al zoveel chats met jou gehad en je blijft elke keer hetzelfde tegen mij zeggen ( dat alles goed komt) Je bent een luisterend oor en voelt voor mij zo vertrouwd Recht door zee tegen over mij en zegt waar het op staat steekt niks onder stoelen of banken het is dat er maar 5 sterren staan die ik je kan geven want van mij had je er tien gehad Zulke fijne gesprekken elke keer met jou Bedankt voor alles lieverd en tot snel

J Spiritueel Coach Ingrid

Hierbij mijn ervaringen over Ingrid en om eerlijk te zijn heb ik haar vaker telefonisch gesproken en slechts 1 keer via de chat/platform. Mijn ervaringen zijn erg positief, Ingrid is een hele leuke en rustige vrouw, ze geeft mij altijd rust en dat komt misschien ook wel door haar rustige en kalme stem. Ze voelt zaken goed aan en stelt je ook gerust en probeert je ook tips mee te geven hoe je het beste met een bepaalde situatie moet omgaan. Ze luistert goed naar jouw verhaal en komt ook direct to the point. Ik raad iedereen Ingrid aan!

Marloes Zijlstra Jasmijn

Lieve Jasmijn, het antwoord is nu een `nee` maar ik voel dat het dichtbij is.

Kon Zara

Hi lieve Zara , dankje voor je helder duidelijk antwoordt voor mij zijn het nl nieuwe dingen had ik nodig fijne dag liefsxkon

Safira Rachel

Zeer mooie gesprekken mee. Heel goed en verwoord dingen perfect. ❤️

Safira Astro Guru

He is so good. Right to the point and uplifting????????

Safira Zara

Deze vrouw is goud. Eerlijk en verteld alles keurig❤️ bijzonder en zo lief en zo rustgevend ❤️

Dank Medium Maria

????

J Francis

Heel erg jammer dat ze niet zo vaak online is want Francis verdient echt veel en veel meer sterren en recensies! Het is een no-nonsens top paragnost en zegt waar het op staat. Ze is ontzettend zuiver in haar antwoorden voelt de situatie erg goed aan, een topper dus!

J. Jasmijn

Ik begrijp niet waarom Jasmijn niet meerdere goede recensies heeft want ik vind Jasmijn heel erg zuiver en goed in wat ze doet! Fijn dat ze niet alleen met een naam en geboortedatum werkt maar ook met foto`s. Jasmijn kon mijn huidige situatie goed invoelen en omschrijven en gaf mij ook advies op bepaalde situatie die ze mij schetste. Ik voelde me tijdens het gesprek erg relaxed, ze komt heel erg aardig over, neemt echt de tijd voor je, leeft met je mee en luistert ook goed naar wat je vraagt en/of uit. Ze typt snel en zet de tijd ff op stop als ze invoelt op de naam en geboortedatum. Ik ben dan ook tevreden met de inzichten en antwoorden die ze mij heeft gegeven en het heeft mij in ieder geval erg geholpen. Dus beste mensen, Jasmijn is echt de moeite waard voor een consult!
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 929 Volgende