Hoe werkt Mediumchat4all.nl?

A.) Lees eerst de algemene voorwaarden klik hier!!.

Uw privacy is bij ons gewaarborgd. Een chat gesprek tussen de medewerker en u is vertrouwelijk! Als een medewerker door omstandigheden stopt bij Paragnostenchat dan zijn ook alle chat berichten echt verwijdert!! Als een klant zijn profiel verwijderd zijn ook alle berichten en gegevens verwijderd!. Ook een internet storing kan ervoor zorgen dat een chatbericht verwijderd is. Print na het gesprek het chatbericht direct uit zodat u het bericht zoveel u wilt na kunt lezen!

Al bent u misschien een beetje huiverig voor het paranormale. Of, het niet weten wat u te wachten staat? Stap over die drempel en laat u verrassen door één van onze top chatparagnosten!

B.) Op onze paragnostenchat kunt u in contact komen met medewerkers uit Amerika, Engeland, Turkije, India, Tunesie eigenlijk consulenten vanuit de hele wereld zijn te vinden op onze paragnostenchat. PAS OP Buitenlandse medewerkers hebben een Engelstalig profiel en chatten alleen in het Engels!!

C.) De minuten/klok gaat pas lopen als de klant echt contact heeft een medewerker.

D.) Let op: Als er minuten verloren gaan door een internet storing etc zijn wij (Lijnhouder) daar niet verantwoordelijk voor! Mocht uw eigen internetverbinding wegvallen, herstel dan de verbinding in uw systeem en druk daarna in de chat op F5 om de pagina te verversen en dan pas de chatverbinding weer tot stand te brengen.

E.) Als de klant of medewerker last heeft van een internet storing en alles loopt vast kan het gebeuren dat de minuten van de klant naar de medewerker toe gaan waar de klant op dat moment mee aan het chatten is. Een medewerker kan doormiddel van de klok stop te zetten met het consult verder gaan voor de minuten die verloren zijn gegaan. Je kunt ook via het contactformulier de verloren minuten terug vragen aan de medewerker mits de medewerker hierin mee gaat ( wel de naam van de medewerker vermelden!!)  Minuten gaan altijd rechtstreeks naar de medewerker toe. Er zit niets tussen. Het is de klant of medewerker!! 

F.) Als je een  klacht heb over een Medewerker, mail dan de naam en waar de klacht over gaat. Anders kunnen wij helaas de klacht niet door sturen naar de Mederwerker!!  

G.) Als er iets verkeerd gaat met het chatten of minuten mail dan altijd het juiste e mail adres waarmee je inlogd en de naam van de medewerker waar je op dat moment mee aan het chatten was. Vermeld wel de naam van de medewerker, zonder vermelding van naam van de medewerker gaan wij niet serieus in op een vraag.

H.) Let op: U kunt alleen credits gebruiken om te chatten die ingekocht zijn via deze chatwebsite!

I.) Wilt u het account verwijderen? Als u ingelogd bent ziet u rechtsboven een tandwieltje. Klik deze aan en scroll naar beneden. U ziet dan een link waarop staat: account verwijderen!!

J.) Vragen die op deze pagina al beantwoord zijn worden niet via een mail nogmaals beantwoord!!

K.) Als u credits koopt dan accepteert u de algemene voorwaarden!!Mediumchat4all.nl heeft super aantrekkelijke credits aanbiedingen:

 
Basis pakket: 10 Credits
€10,00 (€1,00 per credit)
Basis pakket
10 Credits
€10,00
(€1,00 per credit)
Pakket Brons: 20 Credits
€19,00 (€0,95 per credit)
Pakket Brons
20 Credits
€19,00
(€0,95 per credit)
< Meest gekozen pakket
Pakket Zilver: 40 Credits
€38,00 (€0,95 per credit)
Pakket Zilver
40 Credits
€38,00
(€0,95 per credit)
Pakket Goud: 100 Credits
€90,00 (€0,90 per credit)
Pakket Goud
100 Credits
€90,00
(€0,90 per credit)
< Meeste waar voor het geld!
Email-consult: 25 Credits
€25,00 (€1,00 per credit)
Email-consult
25 Credits
€25,00
(€1,00 per credit)
$ £

De betaaldienst rekent af in Euro.

Om u goed voor te bereiden op een paranormale chatsessie is het aan te raden om de vragen die u wilt stellen op te schrijven.

Er dient wel met respect van beide kanten gechat te worden! Als een chat sessie over wat anders gaat dan deze bedoeld is, zal de desbetreffende paragnost per direct de chatsessie stopzetten en desnoods de persoon blokkeren!
 
 

Hoe werkt onze Mediumchat4all.nl chat?

 
1. Maak gratis een account aan
2. Kies een beschikbare consulent 
3. Maak een keuze uit onze voordelige credits aanbieding

Als u genoeg informatie heb gekregen kunt u het chat consult uitprinten zodat deze later nogmaals gelezen kan worden.


Succes met de chat sessie van Mediumchat4all.nl!
 

Gratis Registreren