Medium kiezen
 Vragen stellen
 Klaar!

E-consult Mediumchat4all.nl

E-consult Mediumchat4all. Jouw vragen stellen via email. En antwoorden krijgen op papier van een medium of paragnost. Om alles op je gemak te kunnen lezen. Dat is de kracht van een emailconsult.

Emailconsult aanvragen

Er zijn veel redenen op te noemen waarom het handig en slim is voor een E-consult van Mediumchat4all te kiezen. Je vindt wellicht bellen confronterend. Chatten gaat je misschien niet zo goed af. Je hebt geen tijd of mogelijkheid om een spiritueel consulent via bellen of chatten te raadplegen. Maar je zit wel vol met onbeantwoorde vragen. Hoe krijg je daar dan antwoord op? Door een E-consult aan te vragen.

Hoe vraag je een Emailconsult aan bij Mediumchat4all

  1. Schaf voor 25,- aan credits aan. Klik hier om naar de creditpagina te gaan
  2. Heb je nog geen account? registreer je dan eerst. Dat kan ook op de creditpagina
  3. Nu een consulent uitkiezen, die hier rechts op de pagina staan. Zij bieden het beantwoorden van een E-consult aan
  4. 4. Nu is het tijd om je vragen te stellen. Formuleer deze zo duidelijk mogelijk.
  5. Wil je een foto meesturen? Dat kan en is zelfs gratis
  6. Geef ook namen en geboorte data mee bij je emailvragen
  7. Verzend jouw vragen

Hoe verder na het versturen van jouw emailvragen

De consulent die jij hebt uitgekozen, krijgt een email binnen. Dat er een emailconsult klaarstaat ter beantwoording. Binnen een dag of 2 krijg jij de uitgebreide antwoorden van de consulent. Je vindt deze in je account van Mediumchat 4 all. Mocht de door jou uitgekozen consulent niet in de gelegenheid zijn. Worden jouw vragen wel in behandeling genomen. De lijnhouder zet dan de email van jou door naar een andere consulent. Zo weet jij, hoe dan ook, mijn vragen worden serieus genomen en ik krijg de juiste en betrouwbare antworoden er op, terug.

Heb je na het lezen van de antwoorden nog vragen? Chat dan gerust met de consulent. Of kies voor een ander medium of paragnost.  
E-Consult mediumchat4all.nl