Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Plaats een bedankje in het gastenboek Klik hier


Celiagomez Medium Cenna 

Lieve Cenna, je hebt gelijk gehad. Je voorspellingen zijn stuk voor stuk uitgekomen en ik ben je zoo dankbaar. Je bent oprecht en zuiver en vertelt geen sprookjes. Dank je wel!

Danny Nemye

Nemye jouw voorspellingen zijn al een paar keer uitgekomen! Ik ben enorm onder de indruk van jouw kundigheid en gave. Je bent steengoed!

Zonny Rachel

Ik heb een consult gehad bij Rachel. Ongelofelijk wat zij kan vertellen. Jij hebt mij meer vertrouwen gegeven in de toekomst. Ik kom zeker weer snel terug.

Dimi Medium Ronald

Heldere communicatie. Typt snel. En geeft een breder inzicht in het vraagstuk. Ronald gaf een bevestiging van wat ik diep van binnen al wist. Ik voel me gerust gesteld. En heb vertrouwen.

R Astro Guru

Dear Astro guru thank u for all your readings. All your predictions came true, I am truly amazed. Greetings

Soraya Chantal

Chantal voelt altijd echt giga goed in op de persoon, heel mooi vind ik dat en knap waardoor dingen op zijn plek vallen. Ik weet dat ze er nooit naast zit en ze geeft mij ook wijsheden mee en het zet mij positief aan het nadenken. Ik spreek haar al een tijdje maar altijd weer zo fijn om inzichten te krijgen. Dankjewel Chantal ik hou je op de hoogte Xxx

Shebi Desiree

Wat een consult! Gewoon omver geblazen.. en ik overdrijf niet! Ook een prachtmens ben je Desiree, het geven ontvangen stukje vond ik heel mooi.. ook heel lief dat je timer stopzette elke keer.. gewoon wauw wauw wauw! Dat je zoveel kon vertellen over mij zonder dat ik wat zei was zo bijzonder, echt mooi. Ik kom zeker nog een keer bij je terug om je te laten weten hoe alles is verlopen, nogmaals bedankt! 100 sterren voor jou :)

tina Matleena

Kei leuk gesprek gehad. Ik wou nog chatten, maar er lijkt iets met de verbinding? Ik wou u nog na ons gesprek iets laten zien waarover wij het hadden. Betreft werk en die bootjes hehe.

Tinneke Marco

Wat een topconsult en coaching tegelijkertijd. in een woord WAUW ik kom zeker terug bij je om je op de hoogte te houden Liefs en veel licht voor jou TInneke

Arriane Rachel

Jij voelt zuiver en oprecht aan. Je hebt mij al zoveel geholpen. De beschrijvingen over de personen klopt als een bus. Heel veel liefde voor jou.
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 ... 947 Volgende