Medium
Coach

1 credit p.m.

Jasmijn

Lieve Mensen,

Mijn naam is Jasmijn en ik ben spiritueel medium. Ik help graag met vragen over relatie, werk en andere dingen die u bezig houden. Ik voel in op u met geboortedatum. Voor een Lenormand kaartlegging kunt u bij mij terecht. Naar wens kan ik voor u fotolezen. Graag help ik u bij depressie of opvoeding

Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.

Lieve Groet Jasmijn  

(3):


Marloes Zijlstra:
Lieve Jasmijn, het antwoord is nu een `nee` maar ik voel dat het dichtbij is.

J.:
Ik begrijp niet waarom Jasmijn niet meerdere goede recensies heeft want ik vind Jasmijn heel erg zuiver en goed in wat ze doet! Fijn dat ze niet alleen met een naam en geboortedatum werkt maar ook met foto`s. Jasmijn kon mijn huidige situatie goed invoelen en omschrijven en gaf mij ook advies op bepaalde situatie die ze mij schetste. Ik voelde me tijdens het gesprek erg relaxed, ze komt heel erg aardig over, neemt echt de tijd voor je, leeft met je mee en luistert ook goed naar wat je vraagt en/of uit. Ze typt snel en zet de tijd ff op stop als ze invoelt op de naam en geboortedatum. Ik ben dan ook tevreden met de inzichten en antwoorden die ze mij heeft gegeven en het heeft mij in ieder geval erg geholpen. Dus beste mensen, Jasmijn is echt de moeite waard voor een consult!

See:
Jasmijn lieve vrouw en voelt het haarfijn! Zij voelt wel goed in, en geeft goede tips en adviezen!! Zonder iets te zeggen zag ze dingen rondom mij! Hartelijk Dank!

Start chat
Terug