Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst word!

Plaats een bedankje in het gastenboek Klik hier


Orelia had een ervaring met Jean-Bernard

Ik ben al vaker bij Jean-Bernard voor een consult en hij blijft exact hetzelfde zeggen met de dingen die hij ziet. Bij mij was zijn voorspellingen twee keer uitgekomen, erg onder de indruk. Het is een zeer lieve man met hart van goud. Hij weet je veel te vertellen wat er allemaal op je pad komt en hij heeft ook veel vertrouwen in dat het goed gaat. Ik kom zeker nog terug om je te laten weten over de situatie wat je had voorspeld. Echt een aanrader!

A. had een ervaring met Psychic Athena

You are verry good! Big hug

Kon had een ervaring met Medium Josje

Lieve Josje hdank voor u helderheid en eerlijk antwoordt Top :) in deze kwestie ook voor het geduld fijne zondag liefsKx

Patricia had een ervaring met Medium Josje

Eigenlijk bestond het antwoord uit meerdere dingen die allemaal invloed hebben op de situatie. En daar kwamen we ook uit. Dank je wel Josje.

Kaat had een ervaring met Celisa

Wauw Celisa is super goed!! Echt niet normaal en typt super snel. Het leek alsof ze mij al jaren kende en species kon meekijken

Laura had een ervaring met Medium Benny

Fijn duidelijk en me een mooie oefening meegegeven!

sobi had een ervaring met Marco

Hee fijn en rustig consult. Brengt mij weer terug naar mijn essentie en heeft mij geholpen met de emoties te ontvlechten door duidelijk te zijn en oordeelvrij.

Els had een ervaring met Henk Jan

Dank je wel Henk Jan voor de raad en inzichten wat jij mij heb gegeven. Gr Els

Pisces318 had een ervaring met Ada

goede ervaring met ada.

Pisces318 had een ervaring met Kenaja

kenaja verdient meer beoordelingen. ze is rustig en heel geruststellend en ziet de dingen heel duidelijk. ze vertelt me ​​de waarheid! ik ben blij dat ik de kans heb gegrepen en met haar heb gelezen, een geweldige lezer. Heel erg bedankt.
Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 858 Volgende