Hoe herken je een zuiver medium

Hoe herken je een zuiver medium. Een zuiver medium stemt zich af op jouw energieveld, en kan hierdoor informatie door krijgen. In de kern is een zuiver medium zeer correct. Zal als het een goed medium is, weinig informatie van je nodig hebben. Om jouw energie goed en zorgvuldig op te kunnen pakken.

Wat doet en kan een zuiver medium met jouw energie

Met jouw energie kan een medium, maar ook een paragnost, zaken bevestigen die in je leven spelen. Zonder dat je hier zelf al wat over verteld hebt. Je vindt deze mediums die hiertoe in staat zijn. Op Medium chat4all. Daarnaast kan een medium adviezen geven. Maar zal je nooit dwingen tot iets. Een goed medium zal de boodschap zo brengen. Dat jij voelt, ik moet zelf iets gaan doen. Om de situatie te veranderen. Zij moeten jouw Vrije Wil respecteren, dit is de Universele Wet.

Wat is het doel van een spiritueel consult

Het doel is om jou te leren naar je eigen intuïtie te luisteren, zodat je uiteindelijk leert te vertrouwen op je eigen intuïtie. En dat leidend zal laten zijn in je leven. 

Waarom start iemand met het mediumschap

Een zuiver medium doet dit werk omdat het voelt als hun Roeping. Zullen ook aangeven niet Alwetend te zijn. Dat als jij ze een vraag stelt en ze krijgen er geen antwoord op door. Dat ze dat dan aangeven. Ook dit is een vorm van zuiver zijn. Zij zijn lerende in het leven, net als ieder anders. En nooit zijn ze uitgeleerd.

Spiritueel hulpverleners  zijn ook normale mensen, met een iets sterker ontwikkelde intuïtie. Maar ook zij hebben hun eigen problemen, en vaak hebben mediums zelf al heel veel meegemaakt. Voordat zij dit werk gingen doen. Een zuiver medium zal altijd professioneel blijven, en er voor jóu zijn, met alle aandacht.

Hoe weet jij of je met een zuiver medium spreekt

Je intuïtie zal het altijd aangeven als je een zuiver medium hebt getroffen. Opeens vallen alle puzzelstukjes op hun plek. En hebben zij jou zoveel bevestiging kunnen geven. Dat er geen twijfel meer is. Je onderbuik gevoel liegt niet. Ga niet een medium uittesten. Dat wordt gevoeld en dan ben jij zelf niet zuiver. Gaat een spiritueel consult niets toevoegen.

Natuurlijk kan een medium soms ook confronterend zijn. Zij zijn verplicht vanuit de Oerbron om de Waarheid te vertellen. Maar dit is niet altijd makkelijk, omdat veel mensen het niet altijd willen horen. Natuurlijk kan de Waarheid wel liefdevol verpakt worden. En op respectvolle wijze overgebracht worden.

Een goed medium vertelt geen sprookjes 

Het medium zal je geen sprookjes vertellen, maar het zeggen zoals het is. En natuurlijk je de bijbehorende adviezen en inzichten geven., Hoe je het beste met de situatie om kunt gaan. En eigenlijk zijn de inzichten het allerbelangrijkste voor jou. Dat is immers de weg om te bewandelen voor het resultaat wat jij graag wilt zien. 

Een zuiver medium zal dus zeker af en toe slecht nieuws moeten brengen.  Maar is dat echt slecht nieuws! Of is dat de waarheid, waardoor jou leven weer voor jezelf kunt gaan terugpakken. Elks spiritueel consult is een groeimoment, als je een zuiver spirituele hulpverlener treft. Deze vind je op mediumchat4all. Nu weet je, hoe herken ik een zuiver medium.


Datum: 15-02-'24

Terug naar overzicht