Hoe werkt Mediumchat4all.nl?

A.) Lees eerst de algemene voorwaarden klik hier!!.

Uw privacy is bij ons gewaarborgd. Een chat gesprek tussen de consulent en u is vertrouwelijk! Als een consulent door omstandigheden stopt bij Paragnostenchat dan zijn ook alle chat berichten echt verwijdert!! Als een klant zijn profiel verwijderd zijn ook alle berichten en gegevens verwijderd!. Ook een internet storing kan ervoor zorgen dat een chatbericht verwijderd is. Print na het gesprek het chatbericht direct uit zodat u het bericht zoveel u wilt na kunt lezen!

Al bent u misschien een beetje huiverig voor het paranormale. Of, het niet weten wat u te wachten staat? Stap over die drempel en laat u verrassen door één van onze top chatparagnosten!

B.) Op paragnostenchat kunt u in contact komen met consulenten uit Amerika, Engeland, Turkije, India, Tunesie eigenlijk consulenten vanuit de hele wereld zijn te vinden op paragnostenchat. PAS OP Buitenlandse consulenten hebben een Engelstalig profiel en chatten alleen in het Engels!!

C.) De minuten/klok gaat pas lopen als de klant echt contact heeft een consulent.

D.) LET OP: een goed werkend internetverbinding is wel van belang, voor klant en consulent!! Als er minuten verloren gaan door een internet storing etc is de (Lijnhouder) niet verantwoordelijk voor! 

E.) Als de klant of consulent last heeft van een internet storing en alles loopt vast kan het gebeuren dat de minuten van de klant naar de consulent toe gaan waar de klant op dat moment mee aan het chatten is. Een consulent kan doormiddel van de klok stop te zetten met het consult verder gaan voor de minuten die verloren zijn gegaan. Je kunt ook via het contactformulier de verloren minuten terug vragen aan de consulent mits de consulent hierin mee gaat ( wel de naam van de consulent vermelden!!)  Minuten gaan altijd rechtstreeks naar de consulent toe. Er zit niets tussen. Het is de klant of consulent!! LET OP: een goed werkend internetverbinding is wel van belang, voor klant en consulent!! 

F.) Als je een  klacht heb over een consulent, mail dan de naam en waar de klacht over gaat. Anders kunnen wij helaas de klacht niet door sturen naar de consulent!!

G.) Als er iets verkeerd gaat met het chatten of minuten mail dan altijd het juiste e mail adres waarmee je inlogd en de naam van de consulent waar je op dat moment mee aan het chatten was. Vermeld wel de naam van de consulent, zonder vermelding van naam van de consulent gaan wij niet serieus in op een vraag.

H.) Let op: U kunt alleen credits gebruiken om te chatten die ingekocht zijn via deze chatwebsite!

I.) Wilt u het account verwijderen? Als u ingelogd bent ziet u rechtsboven een tandwieltje. Klik deze aan en scroll naar beneden. U ziet dan een link waarop staat: account verwijderen!!

J.) Vragen die op deze pagina al beantwoord zijn worden niet via een mail nogmaals beantwoord!!

K.) Als u credits koopt dan accepteert u de algemene voorwaarden!!


Mediumchat4all.nl heeft super aantrekkelijke credits aanbiedingen:

 
Basis pakket: 10 Credits
€10,00 (€1,00 per credit)
Basis pakket
10 Credits
€10,00
(€1,00 per credit)
Pakket Brons: 20 Credits
€19,00 (€0,95 per credit)
Pakket Brons
20 Credits
€19,00
(€0,95 per credit)
< Meest gekozen pakket
Pakket Zilver: 40 Credits
€38,00 (€0,95 per credit)
Pakket Zilver
40 Credits
€38,00
(€0,95 per credit)
Pakket Goud: 80 Credits
€72,00 (€0,90 per credit)
Pakket Goud
80 Credits
€72,00
(€0,90 per credit)
< Meeste waar voor het geld!
Email-consult: 25 Credits
€25,00 (€1,00 per credit)
Email-consult
25 Credits
€25,00
(€1,00 per credit)
$ £

De betaaldienst rekent af in Euro.

Om u goed voor te bereiden op een paranormale chatsessie is het aan te raden om de vragen die u wilt stellen op te schrijven.

Er dient wel met respect van beide kanten gechat te worden! Als een chat sessie over wat anders gaat dan deze bedoeld is, zal de desbetreffende paragnost per direct de chatsessie stopzetten en desnoods de persoon blokkeren!
 
 

Hoe werkt onze Mediumchat4all.nl chat?

 
1. Maak gratis een account aan
2. Kies een beschikbare consulent 
3. Maak een keuze uit onze voordelige credits aanbieding

Als u genoeg informatie heb gekregen kunt u het chat consult uitprinten zodat deze later nogmaals gelezen kan worden.


Succes met de chat sessie van Mediumchat4all.nl!
 

Gratis Registreren

Zelfmoord gedachten

Zelfmoord gedachten kunnen heel storend en vermoeiend zijn. Maar bij hooggevoelige mensen vaak veel voorkomend. Dit omdat een hooggevoelig persoon alles zeer intensief ervaart. Dit komt meestal door een gebrek aan aarding en bescherming.

Echter is deze site niet bedoeld om over deze zaken te praten. Een medium kan niet uw zorgen weghalen of de verandering vóór u in beweging zetten.

Zelfmoord gedachten gaan veelal gepaard met een depressie en burn-out, soms ook met angstaanvallen en dwangstoornissen. Depressie is ook erfelijk.

Elke klant is zélf verantwoordelijk voor het zoeken van professionele hulp bij zaken waar een medium, healer of counselor op deze site niet bij kan helpen. Zij zijn geen psychologen of psychiaters. En mogen hier dus niet ingrijpen.

Zij zijn geen arts of professional. Onze medewerkers mogen bij zulke gedachten, de chat te allen tijden afronden en u doorverwijzen, omdat dit niet hun vakgebied is.

Ondanks dat zij met u meeleven, is het niet toegestaan om u daarin te adviseren. Een medium, healer of counselor mag geen afhankelijkheidsrelatie met u aangaan, daar dit zeer gevaarlijk is, en u persoonlijke begeleiding nodig heeft, maar vooral ook verdient.

Het is niet uw schuld, u mag hulp aanvaarden van de juiste professionals, aangezien dit de eerste stap is naar zelfheling.

Hieronder staan enkele sites waar u naartoe kunt voor hulp bij deze gedachten:

Link naar sites  www.113.nl/i/zelfmoordlijn  www.deluisterlijn.nl/

© www.paragnostenchat.nl