Medium
Spiritueel coach
Relatie coach

1 credit p.m.

Ronald

Welkom op mijn profiel .

Ik ben Ronald, een medium die ruim jaren lang actief is om mensen spiritueel te helpen met hun vraagstukken betreft persoonlijke groei, spirituele groei, de liefde, carrière, financiën, en vriendschappen. Je kunt mij alle vragen stellen die je hebt of een situatie voorleggen waar je mee zit en of in vast loopt.

Geen vraag is mij te raar of vreemd. Ik zal mijn gaven gebruiken om deze te vertalen in inzichten en antwoorden voor jou, waar je mee verder kunt. Voor een verheldering van je situatie en of vraag kun je bij mij terecht, en natuurlijk bied ik een luisterend oor.

Ik vraag een foto van de personen waar je vraag over gaat, maar dit is niet perse noodzakelijk om een reading te ontvangen.

Tot op de chat.

Gastenboek (15):


Vivi:
Fijn

mathilde :
Goed consult

De Pero Krista:
Topper !!! Voelt precies aan hoe ik mij voel, geeft heeel veel raad en uitleg, echt een aanrader;

Dimi:
Heldere communicatie. Typt snel. En geeft een breder inzicht in het vraagstuk. Ronald gaf een bevestiging van wat ik diep van binnen al wist. Ik voel me gerust gesteld. En heb vertrouwen.

Rita:
Ronald Weet het goed aan te voelen !! Maar soms nogal verwarrend voor mij Maar zeker goede Reading gehad!! R

Louke:
Ik stelde één vraag en jij begon te vertellen. Wauw, wat een inzichten en wijze woorden! Ik put er veel kracht en vertrouwen uit. Nog nooit mezelf zó gezien gevoeld, dankjewel!

Edwin J. Raven:
ROTS!! in de BRANDING!! zodra het over strijd, chaos, moeizaamheid gaat komt hij met een regen aan sterke taal die een rots in de branding zijn. Waanzinnig!!

Edwin J. Raven:
wederom (2e chat) 1e keer dat mijn persoon meemaakt dat een medium een serieuze chat aangaat welgemeende bijzondere bedank voor het serieuze gesprek over toch voor mij althans zwaar onderwerp zwaar in lading

S.:
Ronald krijgt de boodschappen heel helder door en kan het heel goed omschrijven zodat het op de juiste manier wordt overgebracht. Ik vond het echt fijn om Ronald te spreken. Ik zou hem zeker aanraden :-)

Melvin:
Ronald is een zeer kundige prettige paragnost die veel weet en antwoord geeft op je vragen. Ook is zijn voorspelling over mij uitgekomen. Ik heb veel gehad aan Ronald. Ik raad hem echt aan!

Els:
Dank je wel Ronald voor jou tijd en bijzondere mooie boodschappen die jij door kreeg. Dank je wel voor alles Gr Els

S.:
De tijd ging ineens heel snel, had geen tijd meer om u te bedanken. Ronald is zeker een aanrader. Hij wist duidelijk te benoemen wat er speelt, zonder enige informatie en geeft ook duidelijk advies! Bedankt voor de Reading!

Marja:
Ronald zegt waar het op staat. Stof om over na te denken, en aan de slag te gaan met mezelf. ????

Patricia:
Ik heb een fijn gesprek met Ronald gehad. Hij zag de dingen wel snel en het was heel herkenbaar. Ik kreeg het juiste advies. Daarnaast straalt hij rust uit in het gesprek, wat het ook een prettig gesprek maakte.

Els:
Hallo Ronald, Bedankt voor deze mooie Reading. Heel bijzonder dat stukje over mijn vader. Je bent echt een mooie aanwinst voor deze site. Fijne weekend Gr ElsStart chat
Terug