Welkom op Mediumchat4all.nl

Mediumchat4all is een paranormale website waar u met Mediums, Healers, Coaches, Paragnosten en Therapeuten kunt chatten.

Elke Consulent op Mediumchat4all, wordt van tevoren uitgebreid gescreend op zijn of haar gaven. Alle consulenten zijn zelfstandige ondernemers of freelancers, en zij zijn zelf verantwoordelijk voor alle consulten die zij geven.

Mediumchat4all is een chat website, waar je readings kunt krijgen via de chat en email consult. Het is met name geschikt voor mensen die liever niet bellen, of die geen tijd hebben om naar de praktijk van een Consulent te gaan. Wij van mediumchat4all onderscheiden ons van alle andere lijnen, doordat wij de prijzen voor het chatten gunstig houden.

Zodra u genoeg informatie heeft gekregen, en al uw vragen zijn beantwoordt, dan kunt u het gesprek uitprinten en op een later tijdstip nog eens teruglezen. Chatsessies zijn tegenwoordig een populaire manier van communiceren, zowel bij jong als oud.

Wat kunt u van onze consulenten verwachten?
Wij zijn streng met onze screening. Het medium wordt via de chatmail gescreend om te kijken of deze de gaven bezit, om mensen te begeleiden.

Welke spirituele gaven kunt u verwachten
Er werken vele verschillende mediums bij ons, ook Healers, Coaches, Therapeuten en Paragnosten. Mediums van Mediumchat4all zijn het meest allround, zij kunnen communiceren met Geesten, Gidsen, Engelen, en andere Energieën, en zodoende krijgen zij informatie door. Zij gebruiken hiervoor hun Helderziendheid.

Consulenten krijgen hun informatie op verscheidene manieren door. Door Heldervoelen, Helderhoren, en Helderzien. Als je zelf spirituele gaven hebt, ben je dan een Paragnost of Medium? Er zijn meerdere Paranormale kwaliteiten zoals:

Pendelen: Dit is een eeuwenoud hulpstuk, die al in de tijd van de Romeinen gebruikt werd.Het medium of de paragnost stelt vragen aan de pendel, die door de pendel met: 'ja', 'nee', of 'misschien' beantwoord worden.

Tarot kaarten leggen: Deze zijn heel geliefd. De consulent trekt de kaarten afgestemd op jouw persoonlijke energie, en krijgt hierdoor antwoorden door.Bekende kaarten decks zijn: Lenormand en de Rider Waite tarot kaarten.

Magnetiseren: Magnetiseren wordt ook al eeuwenlang gedaan. Het is een vorm van healing, waarbij je pijn weg kan nemen bij je cliënt. De healer heeft altijd een goede opleiding hiervoor gevolgd, maar velen zijn met de gave van helen geboren.

Bekende healings vormen zijn: Reiki, Dolfijn Reiki, Shamballa, enz.

Huizen reinigen: Er zijn heel veel mensen die last blijken te hebben van negatieve geesten of energie in huis. Een zuiver medium of healer, kan dit voor u doen. En u ook begeleiden om er zélf wat aan te doen, om de energieën in huis te verbeteren.

Het paranormale is heel erg uitgebreid, er bestaan zoveel manieren om cliënten te lezen, te healen, adviseren, enz. En elk medium heeft weer zijn eigen specialiteit. U vindt ze allemaal hier. Dus chat naar hartenlust met een van de Top mediums van Medium chat 4all.

Mocht u vragen hebben, of bent u gewoon nieuwsgierig. Onze mediums, paragnosten, healers en coaches van mediumchat4all staan u graag te woord.

Vriendelijke groet,
Mediumchat4all.nl