Over ons Mediumchat

Over ons Mediumchat4all.nlOver ons Mediumchat 4 all. Een spirituele hulplijn die er voor al zijn mede mensen wil zijn. Wanneer die hulp nodig heeft in zijn leven. Iedereen heeft op zijn tijd in zijn leven ondersteuning nodig. Daarom zijn wij er als mediums voor iedereen.

Chatten met mediums en paragnosten voor iedereen

We zijn een paranormale chatwebsite waar je, 24 uur per dag terecht kunt. Je vindt er Mediums, Healers, Coaches, Paragnosten en Therapeuten, waarmee je kunt chatten. Dat wanneer er een moment in je leven is, dat je acuut hulp nodig hebt, altijd bij Mediumchat direct terecht kunt. En uiteraard ook zonder een acute noodzaak. Dat jij wellicht spiritueel wilt groeien.

Professionele hulverleners bij Mediumchat4all

Elke spiritueel Consulent op Mediumchat wordt van tevoren uitgebreid gescreend op zijn of haar gaven en kunnen. Alle consulenten zijn zelfstandige ondernemers of freelancers. En zij zijn zelf verantwoordelijk voor alle consulten die zij geven. Voor jou als klant een plus. Want elke hulpverlener zal op zijn beurt om deze reden, kwaliteit willen leveren.

Mogelijkheden tot contact zijn Chatten en E-consult

Mediumchat4all is een spirituele hulplijn, waar je readings kunt krijgen via de chat en email. Het is met name geschikt voor mensen die liever niet bellen, of die geen tijd hebben om naar de praktijk van een Consulent te gaan. Wij van Mediumchat onderscheiden ons van alle andere lijnen, doordat wij de prijzen voor het chatten gunstig houden.

Voordelen van een chat op Mediumchat

Je weet altijd dat je met een professionele hulpverlener chat. Chatten is daarnaast bij Mediumchat voor een zeer betaalbaar tarief. Zodat iedereen er gebruik van kan maken. Zodra de chat is afgelopen en je vragen zijn beantwoord. Dan kun je het gesprek nalezen in je account. Chatsessies zijn tegenwoordig een populaire manier van communiceren, zowel bij jong als oud.

Wat kun je van de spiritueel consulenten verwachten

Mediumchat 4 all hanteert een streng aanname beleid. Iedereen moet door de screening komen. Het medium wordt op diverse wijzen gescreend en getest, om te kijken of deze de gaven bezit. Daarnaast communicatief sterk zijn, wijsheid op een fijne manier over kunnen brengen. Maar ook mensen daadwerkelijk kunnen ondersteunen en hun vragen naar behoren en betrouwbaar kunnen beantwoorden. Over ons valt veel te vertellen, zoals je ziet.

Welke spirituele bezitten de mediums en paragnosten van mediumchat4all

Er zijn vele disciplines bij de mediums en paragnosten aanwezig. Ook vind je Healers, Coaches, Therapeuten en Paragnosten. Alle consulenten van Mediumchat zijn het meest allround. Zij kunnen communiceren met Geesten, Gidsen, Engelen, en andere Energieën, en zodoende krijgen zij informatie door. Zij gebruiken hiervoor hun Helderziendheid, hun derde oog of zesde zintuig

Hoe gebruik je spirituele gaven

Consulenten krijgen hun informatie op verscheidene manieren door. Door Heldervoelen, Helderhoren, en Helderzien. Als je zelf spirituele gaven hebt, ben je dan een Paragnost of Medium? Dat kan. Er zijn meerdere Paranormale kwaliteiten zoals.

  • Pendelen: Dit is een eeuwenoud hulpstuk, die al in de tijd van de Romeinen gebruikt werd.Het medium of de paragnost stelt vragen aan de pendel, die door de pendel met: 'ja', 'nee', of 'misschien' beantwoord worden
  • Kaarten leggen: Deze zijn heel geliefd. De consulent trekt de kaarten afgestemd op jouw persoonlijke energie. En krijgt hierdoor antwoorden door. Bekende kaarten decks zijn: Lenormand en de Rider Waite Tarot kaarten.
  • Magnetiseren: Magnetiseren wordt ook al eeuwenlang gedaan. Het is een vorm van healing, waarbij je pijn weg kan nemen bij je cliënt. De healer heeft altijd een goede opleiding hiervoor gevolgd, maar velen zijn met de gave van helen geboren.
  • Bekende healingsvormen zijn: Reiki, Dolfijn Reiki, Shamballa
Paranormaal is buitenzintuiglijk waarnemen

Het paranormale is heel erg uitgebreid. Er bestaan zoveel manieren om cliënten te lezen, te healen, adviseren. En elk medium heeft weer zijn eigen specialiteit. Je vindt al deze paranormale specialiteiten allemaal op Mediumchat. Dus chat naar hartenlust met een van de Topconsulenten van Medium chat. Over ons weet je nu alles.

Mocht je vragen hebben, of ben je gewoon nieuwsgierig. Onze mediums, paragnosten, healers en coaches van Mediumchat staan je graag te woord.