Medium
Kaartlegger
Coaching

1 credit p.m.

Medium Ton

HHelderziend-, heldervoelend-, helderwetend medium, pijnbestrijder, magnetiseur, healer, ontspanningstherapeut, fotoreader en kaartlegger.
Graag help ik u door deze spirituele gaven, via de hulp die ik van gene zijde mag ontvangen, de juiste richting op.

Mijn spirituele gaven en talenten zijn;
- Mensen adviseren door mijn kwaliteiten als medium, fotoreader en kaartlegger.
- Vragen beantwoorden van problemen waar mensen mee zitten.
- Mensen energetisch op afstand behandelen en zo het energetisch systeem weer herstellen.
- Pijn verlichten en/of verwijderen bij mensen via behandeling op afstand.
- Mensen tot rust brengen via een energetische behandeling op afstand.

Ervaringen (8):


Martijn:
Medium Ton is echt een geweldig medium. hij ziet ongelooflijk veel, is erg gedetailleerd en weet alles helder te communiceren. als je echt een topper op dit platform zoekt, is Ton je man.

S.:
Top medium! Onlangs een healing van Ton gehad en echt niet te geloven... maar ik voel me echt opgelucht, veel beter dat de dagen hiervoor! Heel erg bedankt, Ton!

Janneke :
Fijn gesprek gehad.

Janneke :
Fijn gesprek gehad.

Celia :
Ik vind de healing van Ton de beste die ik heb gehad. Je voelt echt verschil. Het is natuurlijk daarna wel aan jezelf om ook positief te blijven en dingen aan te pakken, maar tijdens consults geeft Ton inzicht in wat nu speelt waardoor je weer vooruit kan. Kan ook helpen bij keuzes door te voelen wat bij jou past. Ton voelt voor mij kalm, begripvol en nuchter aan waardoor het prettig en vertrouwd voelt om vragen en situaties met hem te delen. Ook verzint hij geen antwoorden over de toekomst om zo slechts te zeggen wat jij hoopt te horen.

Sam:
Ton heeft mij een hele goede healing gegeven. Ik voelde me echt goed erna. Ik begon te dansen te springen. Deze man is echt heel goed. Ik raad je hem aan. Hij weet wat hij doet!

Kiki:
Ton is super goed in wat hij doet, hij heeft veel gaves en ziet de zaken goed. Hij helpt goed. 5 sterren verdiendt ton

Anoniem:
Super bedankt ton geweldig Dankjewel voor de healing Eerste keer dat ik een healing heb gedaan ik voel me rustiger ik voelde letterlijk de angst weg gaan door me voeten ongelofelijk ben je . Ik kom zeker weer terug Super super bedankt


Deel zelf uw ervaring met Medium Ton!


Start chat
Email consult Terug