Medium
Kaartlegster
Pendel

1 credit p.m.

Medium Josje

Hallo lieve mensen, mijn naam is Josje.
Al jarenlang werk ik als medium en paragnost.
Ik ben gespecialiseerd in liefdes-en relatie vragen maar ook voor een toekomstprognose of vooruitzichten kunt je bij mij terecht. Ik werk vanuit mijn hart en stem mij af op u  energie. Heeft u liever dat ik in de kaarten kijk of de pendel pak? Ook dat is mogelijk!
Ik hoop tot snel. 

Ervaringen (20):


Anoniem:
JE BENT TOP !! Heel goed in het invoelen van de situatie. Weet precies wat er speelt. Snel met typen en geeft uitgebreide informatie over het heden en de toekomst. Kusjess

N:
Heyy josje ik wil je heel erg bedanken voor daarnet. Je wist precies wat er gaande was. Het leek net even of ik een vriendin sprak. Je bent snel met typen en uitgebreide informatie geven. Met jou chatten geeft een fijn gevoel. Dankje en veel liefs N

S:
Dag josje wilde je nog even bedanken voor gisteren . Josje kan ook heel goed met overledenen spreken. Dank u voor alles.

...:
Daarstraks gesproken wist veel super veel! Josje is goed ! Weet wat mensen doen welke zaken waar ze zijn met wie... ra ta taaaa... een wonder ! Ben je dank je josje.

marina:
ik geniet altijd van josje heerlijke vrouw...en steengoed!bedankt voor alles

K:
Heb haar net gesproken, ze is super lief. Snel in haar antwoorden. En weet hoe de situatie is.

M:
Josje is echt een aanrader! Heel lief en heeft altijd gelijk. Alles is langzaam aan het uitkomen zo bizar! Toppertje dit! X

Anoniem:
Het was gisteren de eerste keer dat ik bij haar kwam, maar het leek alsof ze precies wist waar het over ging nog voor ik haar de situatie had uitgelegd. Ze had genoeg aan een naam. Bovendien heeft ze gevoel voor humor en is ze heel aangenaam om mee te praten.

marina:
je bent een lieverd... oprecht en fijn... je hoort t als t komt zoals t ligt

Kimberley :
Liefste wanneer ben je er weer ??? Knuffel

Joyce:
Lieve Josje. Super bedankt x

marina:
ik vind haar zo scheet he! altijd eerlijk en oprecht

marinaaaaaa:
josje begrijpt je..kijkt mee..denkt mee stuurt je aan waar nodig...:)

Kimberley :
Liefie ben je zo nog online ?

marina:
kan heerlijk met haar praten! ziet wat ik voel fijn die bevestiging mercikes!

marina:
heerlijke vrouw in omgang humor waar ik van hou en ziet hoe t met mn pipotje gaat ;-) dank lief!

Astepoester :
Ik ben echt helemaal onder indruk gebleven. Je weet alles.. Enkel hoop ik wel dat je vaker online komt.!! En nu afwachten of alles uit gaat komen. Je bent snel met typen ook, zuiver warme vrouw. Ik geef je echt een dikke 10!

marina:
heerlijke vrouw ze is fijn en weet t!

T:
Josje is heel goed en duidelijk en voelt alles goed aan dankjewel xxx

L.:
Josje voelt alles goed aan! Het geeft mij ook meer rust nu ik dit weet. Ze typt ook snel, wat heel belangrijk is. Zo kon ik alles vragen wat ik wilde vragen. Ik hoop dat het uitkomt wat ze zegt, maar daar heb ik geen twijfels over.


Deel zelf uw ervaring met Medium Josje!


Start chat
Email consult Terug