Medium
Tarotkaarten
Coach

1 credit p.m.

Medium Claris

Medium met jarenlange ervaring
Ik help je graag op het gebied van liefde, geld, werk. Geen vraag is mij te gek. 

Ervaringen (13):


Anoniem:
Hallo Claris, komt u binnenkort online? ik spreek u graag! groetjes

Anoniem:
Een wonder deze persoon!Weet dingen te noemen die zij niet kon weten!Typt heel vlug.Is duidelijk.Is super lief.Kies daar voor!Je zal er geen spijt van hebben.Dank je lieve Claris,x

Bloesem:
Is altijd snel en duidelijk! Vertelt zelfs dingen die ze niet kan weten en waar je ook niet naar vroeg. Ze weet dus écht veel.. ze is bij mij nooit afgeweken van hetgeen wat ze ziet

Isabelle:
Ik heb met Medium Claris gesproken.Is een wonder die dame. Ze schreef dingen die ze niet van me wist. Claris zag het allemaal. Heel veel duidelijkheid gekregen. Al mijn vragen beantwoord. Ik ben zeer tevreden. Antwoord ook heel snel. Je hebt waar voor je geld. Top en probeer met haar te chatten. Je zal versteld staan wat ze weet.

anoniempje:
weet veel maar toekomst voorspelling niet uitgekomen.

S:
niet normaal goed!

annemiek:
Als ik met Claris heb gechat heb ik altijd het gevoel dat ik erop kan vertrouwen. Ze is eerlijk en recht door zee. Snelle antwoorden, geen bla bla, echt gewelig is ze. Groetjes van die angsthaas voor de tandarts.

R:
Ze voelde het goed aan !super goede medium.nu afwachten of het gaat uitkomen

Angelc:
Zij is echt de beste!!

Soraya :
Claris! Ik weet niet wat ik moet zeggen, sta nog perplex, maar je zag het allemaal zo goed. Hoefde alleen maar leeftijd en sterrenbeeld te geven en je wist alles te benoemen wat ook helemaal klopte! Ik ben onder de indruk! Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp en de inzichten! Ik laat je weten hoe het is gegaan. Topper! Veel liefs!

L.:
Ik vind Claris 1 van de beste op de site! Door enkel alleen de sterrenbeeld te weten, wist ze veel op te noemen hoe iemand in mekaar zit. Ze zegt veel uit haar zelf, je krijgt veel inzichten. Ik ben erg blij met de consult, nu afwachten of het uitkomt wat ze zegt :)

esther hennevelt:
claris is een geweldig medium.ik chat al een paar jaar met haar..en wat ze zegt is ook echt zo.echt een aanrader????????????????

Ed J. Raven:
Geweldige paragnost... helemaal weggeblazen door consulten van haar. Is heel specifiek - kwam met hele specifieke toekomstvoorspellingen en pikt dingen heel snel op - wist direct van alles te vertellen... Heel erg onder de indruk van Claris. Aanrader!!


Deel zelf uw ervaring met Medium Claris!


Start chat
Terug