Medium
Coach

1 credit p.m.

Marco

Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach, Life coach. Krijg snel inzicht in je situatie, hierdoor kan je met al je vragen bij mij terecht. Liefde, relaties, werk, wonen, narcisme... alle dingen waar jezelf niet uitkomt.

Ik krijg energieën en beelden waardoor ik snel inzicht krijg in je situatie. Voel daardoor je situatie goed aan waardoor er antwoorden komen.

Dat kan op alle gebieden van het leven zijn, daarom zijn al je levensvragen van harte welkom, en help je graag verder in vrede liefde en licht.

Bied o.a. ook hulp bij HSP, empathie en trasformatie processen. In dit alles zit je talent, ik leer je graag je talenten onder ogen zien.

Door mijn sjamanistische eigenschappen kan ik healing op afstand geven en je de juiste handvaten geven om weer in je kracht en je energie te komen waardoor je balans voelt en vol vertrouwen verder kan.

Ik ben er uiteraard ook voor diegene die een luisterend oor nodig hebben, en als je het op prijs stelt leg ik een Lenormand kaart.

Je bent van harte welkom. 

Ervaringen (2):


Anoniem:
Net met Marco gesproken, zo een mooi zuiver energie, je hebt me zo goed geholpen, daarvoor ben ik je heel dankbaar❤️ Liefs en tot snel nog eens op de chat xxxx

Tes:
Ik ken marco al wat langer en ben zeer tevreden over hem . Hij helpt me altijd heel goed. Echt een aanrader


Deel zelf uw ervaring met Marco!


Start chat
Terug