Lenormand kaarten
Helderwetend
Heldervoelend.

1 credit p.m.

Desiree

Sinds enkele jaren leg ik o.a. de Lenormand kaarten om zodoende inzicht te verkrijgen in zaken die belangrijk voor jou kunnen zijn en een kijkje te nemen in de toekomst. Daarnaast ben ik helderwetend en heldervoelend.

Mijn specialisatie ligt op vlak van liefde en relaties maar uiteraard kan je ook met andere vragen bij mij terecht en help ik je heel graag verder.
Loop je vast, weet je niet goed wat je van een ander kan verwachten of hoe een situatie zich verder gaat ontwikkelen, dan help ik je graag verder met gerichte antwoorden.

Duidelijkheid is voor mij belangrijk en dat wil ik jou dan ook graag meegeven zodat jij ook verder kan.
Bij voorkeur werk ik met een naam en een foto waarop de ogen duidelijk zichtbaar zijn.

Ik ben met name in de avonduren beschikbaar, maar mocht ik er niet zijn, dan kan je altijd bij mij terecht via een e-mailconsult en help ik je op die manier alvast verder.

Veel liefs,
Desiree.
 

(5):


Bloempje :
Wauw zij zag alles goed. Ben flabbergasted. Hoe jij alles opsommde. Dankjewel voor de mooie reading xxx

S.:
Wow. Echt top.❤️ Nogmaals bedankt Desiree!

Saïda M.:
Love her!!!❤️❤️❤️ Zo lief en top!

Anushka:
Desiree is fenomenaal!!! Ontzettend goed met dingen aanvoelen en zien! Erg rap vooral ook met antwoorden. Je voelt ook meteen dat ze je situatie goed aanvoelt en er meteen in zit! Zegt dingen die ze niet kon weten met bijna geen info vooraf. Denkt waar nodig is ook nog eens mee tussen de neus en lippen door, word erg gewardeerd Dank Desiree! Meer dan 5 sterren waard, wat ben jij goed zeg!!! Ik hoop dat jou voorspellingen uitkomen! Ben benieuwd, ik laat het weten:) liefs A.

Anoniem:
Zeer goed en oprechte medium!

Start chat
Email consult Terug