Helderziend
Tarotkaarten
Coach

1 credit p.m.

Zara

Helderziend, helder voelend en helder wetend. Mijn krachten haal ik uit de Tarotkaarten, spiritualiteit en mijn intuïtie. Ik ben gespecialiseerd in relatie / familie problemen, blokkades, complicaties / toekomst en carrière. 

(15):


Kon:
Hi lieve Zara , dankje voor je helder duidelijk antwoordt voor mij zijn het nl nieuwe dingen had ik nodig fijne dag liefsxkon

Safira:
Deze vrouw is goud. Eerlijk en verteld alles keurig❤️ bijzonder en zo lief en zo rustgevend ❤️

Marloes Zijlstra:
Dit heb ik nog niet eerder meegemaakt. Een medium/paragnost die zonder enige voorkennis de namen noemt van de mensen die dicht bij mij staan en welke rol ze hebben in mijn leven. Eveneens noemt ze het kind waar ik naar verlang en omschrijft hoe ik het kind heb gezien. Het kan niet anders dan dat al het andere ook moet kloppen wat is gezegd. Dus ik heb ik de advocaat al bericht gestuurd en ik ga aan de slag. Dankjewel xxx

Vanessa:
Wow! Het gesprek met Zara was zo bijzonder. Zij voelt zaken heel zuiver aan en kon specifieke dingen benoemen. Ik ben zo onder de indruk. Wat de anderen voor reviews hebben geschreven, klopt helemaal!! Ik ga zeker bij haar terug (en hoop dat ze dan niet bezet is ;))

Seline:
Jeetje!!! Ik ben zo blij dat ik jou gisteravond heb gevonden hier op de site. Je vertelde me zoveel namen, en details alle puzzelstukjes vielen in één! Zo zuiver! Wauw Ik voelde me gelijk rustiger. Topper, ik ga je zeker vaker opzoeken voor nu heel erg bedankt! Liefs , knuffel!

Natalie:
Vanavond Zara voor de eerste keer gesproken....Zara je bent echt een Topper, zo goed in t invoelen van mij en andere persoon...je voelde hem heel goed aan, ben benieuwd naar je voorspellingen...Nogmaals hartelijk dank en ook bedankt in het beantwoorden van al mn vragen en soms ook nog even uitleg...wordt vervolgd...fijne avond nog, knuff...Maandag 13 maart 2023.

Anoniem:
Ik wou je net even spreken maar je ging offline. Kom je nog online vandaag? I need you!

S.:
Zara is echt een hele lieve consulent. Ze kan de situatie echt super scherp aanvoelen en inzien. Ze geeft ook wijze adviezen, echt zoals ik dat op dat moment nodig had! Dank je we’ll, Zara!

Kon:
Hi lieve Zara , dankje voor de Helderheid in bepaalde situatie kan geruster zijn :) fijne Kerstdag???? ????gelukkig nieuwjaar xx Kon

Soraya :
Zara is ontzettend goed. Ik was gewoon flabber gasted het leek alsof ik via haar de persoon in kwestie hoorde praten. Wat ze doorkreeg klopte volledig. Ze nam daardoor ook een stukje onzekerheid weg en tevens zet ze je positief in je kracht. Ik kom zeker vaker bij je terug. Dankjewel Zara keep up the good work en het advies wat je me gaf daar kan ik zeker wat mee

Peggy detiege :
Dank je wel voor je snelle en duidelijke antwoorden Je zag zelfs meer dan waar ik om vroeg Top en hoop dat je gelijk hebt !

Anneke:
Lieve Zara, wat een topper ben jij! Je zag zoveel dingen die je niet kon weten en zag dingen die er gebeurd waren en nog gaan gebeuren. Ik kreeg echt kippenvel, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik ga je op de hoogte houden!

D.:
Wat een mooi mens is Zara! Je kan zo goed invoelen verleden, heden, toekomst en voelt mensen en situaties zo goed aan, wauw! Bijzonder wat je allemaal door kreeg in detail en het klopt! Ik heb vertrouwen in jou en jouw voorspellingen. Liefs van mij! X

D.:
Wauw wat een mooi consult gehad zeg. Je wist echt alles te benoemen. Ik weet wat me te doen staat en wanneer ik er klaar voor ben kies ik voor mezelf en mijn geluk. Dankjewel lieve Zara. Ik kom zeker terug bij je!! Liefs D.

D:
wow wow wow...wat was zij treffend! Alles klopte wat ze zei: Waar ik werk, wat ik graag doe in mijn vrije tijd en wat ik onlangs zeer recent heb meegemaakt wist ze te benoemen. Ik ben er stil van, ze is echt goed! Ik heb vertrouwen in de voorspelling die je mee gaf.

Start chat
Terug