Transmedium/paragnost
Tarot&engelenkaarten
Automatisch Schrift

1 credit p.m.

Reading Ivy

Hallo lieve jij,

omdat jij hier op aarde je leerlessen mag doorlopen wil ik je niet verwarren met zweverig gepraat wat ver van je bed staat. Ik ben niet meer dan jou!
Denk de wierrook en meditatie muziek daarom maar weg want ik help jou graag op een aardse manier! oke, het is natuurlijk een beetje ''raar'' misschien als ik dingen weet en zeg tegen jou of zomaar een boodschap doorkrijg van iemand die je enorm lief hebt. maar ik wil het zo luchtig mogelijk houden. Ik heb geen opleiding of cursus gedaan wat aansluit op mijn gave. Ik ben ermee geboren en heb het zelf moeten doorlopen en ermee moeten leren omgaan zodat ik JOU kan helpen. 
Ik weet niet wie mijn gidsen of engelen zijn en dat hoeft voor mij ook niet. Zodra ik een persoon spreek komt alles vanzelf..of niet. Ik zie voel en weet dingen en kan het zelf ook niet verklaren maar dat ik er mee aan de slag moet gaan werd mij al vroeg duidelijk. Het was een lange zoektocht waarbij ik veel angsten voor het onbekende heb gekend en waar ik veel schaamte in heb gevoeld maar die mij uiteindelijk alleen maar sterker hebben gemaakt en zo in mijn kracht hebben gezet zodat ik de last van mijn gave in iets moois heb omgezet. Dus zit je momenteel totaal niet lekker in je vel? misschien zit je wel in een relatie wat je diepongelukkig maakt? heb je werk waar je twijfels over hebt? of is het totaal iets anders? mij is niets te gek!  Bel, chat, mail mij en ik ga meteen voor jou kijken wat ik mag zien, voelen, weten, vertellen zodat jij weer een stukje verder kan!
Misschien tot zo lief mens en anders een hele fijne dag/avond/nacht gewenst!

Reading Ivy:

Ervaringen (1):


Anoniem:
Jeetje, straight to the point! windt er geen doekejes om . Hele goede chat Bedankt


Deel zelf uw ervaring met Reading Ivy!


Start chat
Email consult Terug