Medium
Helderziend
Heldervoelend

1 credit p.m.

Rachel

Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is.
Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven.
Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen.
U kunt bij mij voor al uw vragen terecht.

Warme groet, Rachel
 

Beschikbaarheid:

Maandag: 17:00 - 22:00
Dinsdag: 15:00 - 22:00
Woensdag: Niet beschikbaar
Donderdag: 18:00 - 22:00
Vrijdag: 9:00 - 13:00
Zaterdag: 20:00 - 23:00
Zondag: 9:00 - 12:00


(13):


Safira:
Zeer mooie gesprekken mee. Heel goed en verwoord dingen perfect. ❤️

Inge:
Rachel bedankt voor je antwoorden! Je bent echt supergoed!

Inge E.:
Lieve Rachel Helaas waren de credits op maar je hebt me echt geholpen en dingen aangehaald die ik vermoedde maar geen duidelijkheid over had. Bedankt dat ik mijn verhaal bij je kwijt kon maar ook voor de hoop die doorheen de moeilijke stukjes schijnt. Oneindig veel liefde voor jou!

Danny:
Rachel gaf veel rake dingen door, ze zat er precies bovenop hoe alles klopte. Ben zeer onder de indruk van haar gave.

S.:
Bizar!! De recensies hieronder liegen er zeker niet over! Rachel kan de situatie echt super goed aanvoelen en inzien. Ze verteld zelfs meer dan waar je voor komt en dat was zeker fijn om te weten. Ik ga die blokkades opruimen, dank u we’ll! Ik kom gauw terug! Kortom; zeker een aanrader!

Marloes Zijlstra:
Ik heb nu een aantal gesprekken gehad met Rachel, en er zullen meerdere volgen. Wat is zij goed! Ze reageert vlot, ziet de situatie vlijmscherp en benoemd dingen die haar niet verteld zijn. Compleet plaatje en een helder antwoord op de vraag als het gesprek is afgerond.

Anoniem:
Wat is zij zuiver. Je hebt mij vorige week verteld hoe het verder zou verlopen voor mij. Deze week is het zo gegaan. Ik kom zeker weer terug.

A:
Ontzettend bedankt Rachel! Je bent geduldig, geeft rust en ziet de dingen precies zoals ze zijn!

Jennifer:
Top consult gehad! Wat typt ze veel zelf zonder veel vragen te stellen. Ze neemt echt de tijd voor je en weet precies wat er aan de hand is. Je zei dat hij contact zou opnemen en dit is ook gebeurd.

Bloempje :
Je zag het goed Rachel. Tot snel.

Jennifer:
Bedankt lieve Rachel! Je vertelde mij een aantal weken geleden dat hij met mij contact zou opnemen. Ik was de hoop al verloren. Maar hij heeft dus gisteren met mij contact opgenomen. 1000x bedankt

Bruno:
Wat een top consult! Ze verbaast mij elke keer weer met wat zij weet en haar voorspellingen zijn ook super goed. Meerdere voorspellingen zijn al uitgekomen.

mali:
Heel heel erg bedankt Rachel voor de duidelijke en uitgebreide reading. Het heeft mij heel veel duidelijkheid gegeven. Liefs Mali

Start chat
Terug