Medium
Tweelingzielen/divine
Narcistische relaties.

1 credit p.m.

Paragnost Celesta

*Gespecialiseerd in Tweelingzielen/divine en narcistische relaties.
Mijn naam is Celesta. Ik ben een Healer (Shamballa), Medium, Paragnost en Coach.
Door mijn persoonlijke ervaringen kan ik een steun zijn voor anderen. Het doel is het krijgen van inzicht, begeleiding en bewustwording. Ik kijk in het verleden, heden en nabije toekomst. Aan toekomstvoorspelling doe ik weinig, omdat u zelf leiding heeft over uw leven. Door het toepassen van zelfrealisatie werkt u aan uw eigen creërend vermogen.
Heeft u moeite met aarden, mediteren, afvoeren van negatieve energie of is er een afstandshealing nodig dan kan ik u hier ook bij helpen.
Specialiteiten: levensvragen, chakra's, gezondheid en vitaliteit, verhogen energieniveau, liefde en relaties (ook scheidingen en ouderverstoting), tweelingzielen/divine, soulmates, narcisme/borderline, blokkades en (emotionele) problemen opsporen, contact maken met overledenen.
Uw energie lees ik door middel van uw stem en chakra's. Daarbij krijg ik hulp van mijn gidsen die mij ondersteunen. Als de ziel van de overledene het wil en zich laat zien kan een boodschap worden overgebracht.
Bel mij gerust voor een goed gesprek of luisterend oor.
Namasté,
Celesta
Website: www.healingpraktijkcelesta.nl
In mijn praktijk werk ik op afspraak met traumaverwerking (EFT) en zielszuivering (herprogrammering) om oude patronen en emotionele blokkades dat opgeslagen ligt in het onderbewustzijn los te laten, zodat er weer ruimte komt voor meer overvloed, voorspoed, gezondheid, geluk en harmonie in relaties. 

Ervaringen (0):Nog geen ervaringen gedeeld, wees de eerste!


Deel zelf uw ervaring met Paragnost Celesta!


Start chat
Email consult Terug