Paragnost
Kaartlegster
Coach

1 credit p.m.

Paragnost Amara

Even voorstellen mijn naam is Amara en ik werk al ruim 25 jaar als Paragnost, Medium, Healer ,Spiritueel Coach en Kaartlegster. Ik ben helder voelend, helder wetend en ook heb ik de gave om contact te leggen met overledenen.
Ik sta tot u dienst bij het oplossen van al uw vraagstukken. Of het nu gaat om relaties, werk, gezondheid, liefde, geld, kinderen, dieren, blokkades, keuzes maken, de juiste weg vinden… alles is mogelijk. Wees gewoon uzelf, ik ben betrouwbaar en zal er alles aan doen om u verder te helpen. Zodra u mij belt, maak ik verbinding met u en stem ik mij op u af en hierdoor kan ik trefzeker antwoorden geven op al uw vragen op welk gebied dan ook. Ik gebruik hierbij altijd de Lenormand kaarten, die hierbij nog meer een algeheel plaatje weergeven over uw verleden, heden en de toekomst.
In de afgelopen 25 jaar, heb ik al vele mensen met liefde mogen begeleiden, ondersteunen op hun unieke pad van diepere bewustwording en spirituele groeiprocessen. Je kunt dan ook bij mij rekenen op een liefdevolle en respectvolle ondersteuning, praktische oplossingen en een benadering met humor en nuchterheid.
Warme groet,
Paragnost Amara 

Ervaringen (0):Nog geen ervaringen gedeeld, wees de eerste!


Deel zelf uw ervaring met Paragnost Amara!


Start chat
Terug