Numeroloog
Paragnost
Coach

1 credit p.m.

Numeroloog Tony

Ik ben Numeroloog Tony.
Na 10 jaar een eigen praktijk met bezoek adres te hebben gehad, waar ik o.a. ademsessies, life coach consulten, massages en vele seminars in het buitenland heb gegeven, merkte ik dat mijn ‘vorm van uiting’ het beste tot uitdrukking kwam via de spirituele numerologie.
En vooral mijn eigen ‘’echte pad’’ heeft ontbloot, waar intuïtieve ontwikkeling en geluk in het leven écht over gaat.
Ja; de energie van de getallen met elk zijn eigen trilling/vibratie die we herleiden uit de geboortedatum, werd al snel duidelijk dat dit een heel belangrijk tool is waar zelfliefde begint.
Evenals gelijkwaardigheid, zakelijk inzicht, de bruggen tussen mensen en vooral de angsten inzichtelijk krijgen, die altijd uit het verleden komen en we meenemen naar heden en toekomst.
Zo kunnen we met terugwerkende kracht traumatische ervaringen uit het verleden analyseren en dus helder krijgen.
Samen met mijn moeder maak ik, in de vorm van ‘notion pictures video’s’ die we op youtube plaatsen, en daardoor een breed scala te laten zien, wat de eigenschappen van de nummers en getallen zijn, en hoe die te gebruiken/benutten om te gaan staan voor het diepgewortelde zielen DNA, die we allemaal als mens voelen maar niet altijd in de praktijk kunnen brengen.
Maar ook zaken als karma, politiek, zelf denken, bewustzijn, reïncarnatie en zelfontplooiing.
Kijk dan op ons kanaal ‘’tijd voor spiritualiteit’’.
Maar mocht je niet naar dialogen willen kijken op je scherm. Dan kan je ook naar box09 bellen : -)
Ik sta van maandag t/m woensdag tussen 12.00 en 15.00 en ’s avonds tussen 21.00 en 00.00 voor je klaar, om een gelijkwaardig, inzichtelijk en liefdevol gesprek met je te hebben.
Als katalysator of even die broodnodige bevestiging.
Soms meer bewustzijn aanreiken en samen naar de issues kijken, en dat staven met de (jou) energie van de getallen, op het gebied van liefde, werk, verhuizing, verdriet, familie kwesties of geld.
Liefdevolle en warme groet,
Tony. 


Ervaringen (8):


S:
Lieve Tony, Ik heb je zojuist gesproken en kon je helaas niet meer bedanken! Maar hierbij, heel erg bedankt voor je mooie inzichten. Zo fijn om met je te praten! En ben benieuwd of er in juni idd contact komt met hem :) maar ik heb er alle vertrouwen in! Mooi mens ben je! Kom gauw weer bij je terug!

Carolien:
Hoi Tony, je weet wel wie.... diegene die altijd chat als ze in paniek is :-) en als ik je raad vraag weet je me altijd gerust te stellen. Maar het mooiste is, het loopt altijd zoals je het voorspeld. Voor mij ben je mijn steun en toeverlaat! Ben heel blij met jou! Thanks Carolien v. N.

Merel:
Heb al een paar keer gechat met Tony, en wat voel ik me begrepen en krachtig na een gesprek met hem. Als je dit leest Tony, je filmpjes op youtube over de numerologie zijn super interessant! Als ik met je chat, zo zie je er ook uit in de video`s. Je bent een lichtje in de duisternis.

Teha:
Ik kon je niet meer bedanken omdat mijn credits op waren. Bij deze heel erg bedankt. Je reading heeft me rust gebracht en je weet heel goed de vinger op de zere plek te zetten. Topper!

annemiek:
Hij weet heel veel en typt lekker door. Een aanrader!

Shelly:
Wat een helderheid mocht ik van Tony ontvangen. Zoals hij zelf bescheiden zegt, dat haal ik uit getallen. Tony ga ik zeker meer voorleggen waar ik niet uitkom. Shelly.

Cindy:
Echt een bedankje waard! Wat is deze man, integer, to the point, spiritueel en empatisch. Wat een geweldig advies mocht ik ontvangen.

Isabelle:
Deze paragnost is echt heel goed. Geeft je duidelijkheid hoe het is, wat er komt, weet heel veel... Geeft je ook rust en tips.... Kies voor deze man... Je zal versteld staan...


Deel zelf uw ervaring met Numeroloog Tony!


Start chat
Terug