Medium
Ervaringsdeskundige
Coach

1 credit p.m.

Medium Richelle

Hallo ik ben Richelle. Ik ben helderhorend, -ziend, -wetend en -voelend. Deze talenten gebruik ik om samen met de Engelen al je vragen te beantwoorden, je hulp te bieden en te ondersteunen waar nodig. Weet je het even niet meer? Heb je een probleem? Of ben je gewoon nieuwschierig naar wat de Engelen jou te vertellen hebben?? Ik krijg boodschappen door die speciaal voor jou zijn. Boodschappen die je verder helpen in het leven.

Sommige problemen waar we tegenaan lopen hebben eigenlijk niet met nu te maken. Ja, we lopen nu tegen dat probleem aan, maar de oorzaak van het probleem ligt vaak in het verleden.

Veel mensen hebben trauma's door wat ze vroeger hebben meegemaakt. Dat kan van alles zijn: mishandeling, misbruik, pesten, ziekte of en groot verlies. Deze dingen maken zo'n indruk op ons dat we er jaren later nog door beinvloed kunnen worden. En je kunt er erg veel last van hebben. Als ervaringsdeskundige kan ik je helpen met deze trauma's om te gaan. Zodat ze draagbaar worden en je nu niet meer te veel beinvloeden. Dan kun je verder met je leven.
 

Ervaringen (0):Nog geen ervaringen gedeeld, wees de eerste!


Deel zelf uw ervaring met Medium Richelle!


Start chat
Terug