Medium
Kaartlegster
Coach

1 credit p.m.

Medium Lena

Mijn naam is Lena. En samen met mijn verschillende soorten kaarten, mijn gids, universum en mijn luisterend oor, help ik je graag een stukje verder op je pad die voor ons vast staat en uitgestippeld ligt. Ik geef jou inzichten en antwoorden zoals ze er nu voor liggen. De kansen en mogelijkheden die er nu liggen gebaseerd vanuit voorbestemming, energieën van anderen, bepaalde levenslessen en karmische bedoelingen vanuit het hiernamaals.
 

Ervaringen (5):


Manija:
Lena is een van de beste hier. Ze weet heel veel, zonder vragen te stellen. Voelt dingen heel goed aan. Gaf mij ook mooie inzichten. Ze is heel lief. Had een heel fijn gesprek. Zeker een aanrader. Ik weet bij wie ik volgende keer moet zijn. Echt een topper is ze!

Astepoester :
zonder 1 info wisr Lena, veel te benoemen. Wow wat ben jij goed zeg! Dankjewel Lena.

Tanja:
Lena is amazing. Gentle, kind and very positive

Suzan:
Wat een mooie reading.. Alles klopt! en ik heb eindelijk duidelijkheid in mijn leven. Bedankt voor de rust en de hulp. Een super vrouw om mee te chatten. Volgende keer zeker weer.

Melissa :
Heb vandaag een gesprek gehad met je en het voelde heel goed en duidelijk aan ook heel rustig. je kon me heel veel vertellen. Ik hoop dat alles gaat uitkomen zoals je gezegd heb maar heb er vertrouwen in. Heel erg bedankt voor de rust had ik even nodig!


Deel zelf uw ervaring met Medium Lena!


Start chat
Terug