Medium
Kaarten
Coach

1 credit p.m.

Medium Icha

Ik ben Paragnost Medium Icha . Zit je met vragen dan zoek ik samen met mijn gidsen naar een oplossing en tevens gebruik ik ook de Lenormandkaarten.

Zit je in een cirkel en je komt er niet uit dan kan ik je begeleiden samen met mijn gidsen dat je uit deze cirkel geraakt en terug op het juiste pad komt. 

Ervaringen (19):


Patricia:
Wat is Icha goed! Ik had nog niets verteld en daar kwamen de antwoorden al. Dingen waarvan ik weet dat ze kloppen. Echt super!

S:
Ze is supergoed en voelt het heel zuiver aan! Meer dan 5 sterren waard. Ik kom zeker nog terug x

Saida:
Een echte aanrader! ❤️

Se:
Het is uitgekomen!!!!!

K.:
Supergoede medium en heel fijn consult van haar gehad. Echt een aanrader en ik hoop je hier vaker te spreken!

K.:
Ziet alles zeer goed en heeft mij echt goede inzichten gegeven. Aanrader!

Sylvie:
Hij was hier toen we aan het praten waren, Dank u en ik weet nu zeker dat we eruit gaan komen dikke merci. Xxx

A:
Icha is echt een topper wist te omschrijven waar ik voor kwam en de situatie zonder dat ik iets hoef te zeggen. Ze heeft mooie voorspellingen gedaan hopen dat ze uitkomen maar daar heb ik alle vertrouwen in :)

K.:
Ze heeft mij supergoed geholpen en echt een aanrader! Bedankt lieve Icha

Buttercup:
Topper!

K.:
Superdame, echt één van de beste hier! Je kon zoveel zien zonder veel informatie. Ik ben je vaste klant vanaf nu! Een echte aanrader

P.:
Mooie chat gehad met ontwikkelingen die deze maand nog en volgende maand komen, gelijk zo mijn intuïtie zei. Als het uitgekomen is laat ik het je zeker weten lieverd. Bedankt.

Astepoester :
Ze is een hele lieve warme dame! En wist ook alles zonder enkele informatie te benoemen. Ik geef haar een dikke 100 En ja ik raad haar 100% aan!

Debby:
Heel fijn om mee te praten! Ik kom bij u terug als het zover is. Bedankt xx

Anoniem:
Goede ervaring gehad, ervaarde rust en ze wist ook wel dingen te benoemen. Hopelijk komen de voorspellingen in dec en jan uit. Dankjewel Icha!

Els:
Dank je wel Icha voor deze mooie legging en u pure wijsheid. ik leer er veel van en het is echt heel bijzonder. Fijne avond en tot snel. Gr Els

A.:
Ik kom al een lange tijd bij Icha, zij blijft bij haar verhaal telkens! Ik ben erg benieuwd naar haar voorspellingen! Ze is betrouwbaar bedankt voor het consult knuffel

Monique :
Lieve Icha, wat heb jij mij geholpen woensdagavond, zodat ik via jou mijn antwoorden kreeg van hem. Het heeft mij heel veel rust gegeven. De tijd was op. Dus dank ik je via deze weg.

Louis:
Lieve dame!


Deel zelf uw ervaring met Medium Icha!


Start chat Terug