Medium
Coach

1 credit p.m.

Medium Amy

Mooi mens, ik wil je graag helpen en ondersteunen bij lastige vraagstukken in dit aardse leven.
Ervaringsdeskundige op het gebied van onderliggende angsten, vastzittende emoties, en ….misschien wel het moeilijkste van alles, 'de kunst' om (weer) van jezelf te gaan houden.
Verdriet, pijn en onmacht heb ik weten om te zetten in levenskracht en deze overtuiging is zo sterk dat ik daar ben waar ik wil zijn.
Vanuit het diepste van mijn hart wil ik je helpen, samen jouw proces ontdekken. Om (weer) jezelf te kunnen zijn, je verdriet en onmacht een plaats te geven en 'de zon' weer in je leven te laten schijnen.
Ik leer je graag kennen.
Amy 

Ervaringen (9):


Rishma:
Amy is heel erg goed. De beste reading die ik heb gehad tot nu toe!

AngelEyez:
heel sterkte intuïtie heeft deze vrouw. wij hebben elkaar gisteren gesproken. ze voelt heel goed alles aan en weet ook dingen die ze niet kan weten. aanrader.

S.:
Heel goed! wat een topper. ze weet veel te vertellen zonder maa r iets te zegge,.

Vanessa:
Wat een super consult is dit geweest! Ik heb duidelijke antwoorden van Amy gekregen en ook goede tips! Ik weet nu precies wat te doen. Daarnaast is Amy echt een lieverd. Ze heeft geduld en begrip. Ze voelt dingen haarfijn aan. Echt een aanrader. Wat een topper!

Slegers:
To the point en kan goed aanvoelen. Goed medium

Chantal:
Heel goed, ze wist precies hoe het zat zonder dat ik nog iets had gezegd. Fijn gesprek.

Liek:
Vandaag heb ik jou voor de eerste keer gesproken. Wauw!!! Wat voel jij dingen heel feilloos aan!! To the point en ras zuiver!!! Je bent een superfijne aanwinst lieverd!????

Anoniem:
Hoi Amy, Je bent echt een aanwist voor deze site! Je wist meteen hoe ik me voelde, en wat er door me heen ging zonder enkele info! Wauw je bent echt heel goed! Je gaf me ook helende energie wat ik ook gevoeld hebt! Fijn is dat nogmaals heel erg bedankt je antwoorden klopte ook volle 100% ik ben je dankbaar.. mensen zij is echt een aanrader! Van mij krijg je een dikke 10! Veel liefst je weet wie ik ben!

Isabella onderwater:
Amy is lief, goed en ontzettend meelevend! Ze voelt situaties goed aan en reageert snel en uitgebreid, ik kom zeker vaker bij je terug! Echt een aanrader! Xxx ies


Deel zelf uw ervaring met Medium Amy!


Start chat
Terug