Medium
Kaartlegster
Coach

1 credit p.m.

Judith

Welkom

Leuk dat je mijn profiel aanklikt.
Ik heb verschillende gaven om op een diep niveau met mensen contact te maken. Hierdoor mag ik mij medium /paragnoste noemen. Ik ben heldervoelend en krijg vaker informatie via beelden door en mijn energie kan genezend werken. Graag wil ik jou ondersteunen in je problemen waar je tegenaan loopt in je leven, in je genezingsproces of je geestelijke en fysieke klachten.
Daarnaast probeer ik met mijn helderwetendheid je weer op je weg te zetten als je het even niet meer ziet zitten of even vergeten bent wie je ware ik ook al weer is.
Ik ben onder andere gespecialiseerd in chakra’s, tweelingzielrelaties overledenen en nieuwetijdskinderen.

Vaak door alleen al het contact met mij, wordt er bij mensen verwerking of genezing naar boven gehaald. Dit gebeurd doordat er op emotionele lagen in het lichaam dingen worden aangeraakt waardoor fysieke of geestelijke klachten sneller worden opgelost. Ook is het zo dat er vaak ineens inzichten ontstaan in situaties waardoor je weer verder kunt en dingen ineens “anders” en positiever ziet.
Ik werk ook met contacten via overledenen. Dit doe ik het liefst via foto’s of via mail. Ook hier maak ik gebruik van mn gaven en probeer als medium een tolk te zijn om door te kunnen geven wat de overledenen nog graag zouden willen vertellen.

Ook behandel ik kinderen die al op jonge leeftijd zelf paranormale ervaringen hebben en geef advies en uitleg ook aan de ouders en probeer angsten inzichtelijk te maken.
Als extra hulp maak ik gebruik van kaartleggen met bijvoorbeeld Lenormand of engelenkaarten.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Ik kan je helpen om inzicht te krijgen in ‘het waarom’ van je gevoelswereld. In de pijn, of fysieke en geestelijke klachten waar je tegenaan loopt. En welke zaken in je leven er nu juist wel of niet bij je passen om beter in je eigen kracht te gaan staan. Mijn genezende energie zal op je inwerken waardoor je minder klachten kunt ervaren en waardoor je beter vooruit kunt in je dagelijks leven.

Naar aanleiding van je vragen of problemen op dit moment hebben we een gesprek waarin ik je praktische en inzichtelijke antwoorden probeer te geven op basis van mn helderwetendheid, heldervoelendheid of helderhorendheid.
Ik doe geen specifieke uitspraken of voorspellingen. Ik kan iets goed analyseren, aanvoelen van medische klachten, invoelen op situaties en daarin de weg wijzen of levensfasen inzien.
Ik kijk er naar uit om jou een stukje verder op weg te mogen helpen in je leven.


Met welke vragen kun je bij mij terecht?

tweelingzielen
overledenen
kinderen
angst
depressie
vragen over relaties
vragen over spiritualiteit
vragen over jouw rol in het geheel
een luisterend oor
een goed gesprek


Warme hartgroet,
Judith
 

Ervaringen (0):



Nog geen ervaringen gedeeld, wees de eerste!


Deel zelf uw ervaring met Judith!


Start chat
Email consult Terug