Medium
Kaartlegster
Coach

1 credit p.m.

JolandaRoos

Lief medemens,
Ik ben een helderwetend en voelend Medium Paragnoste en ik kan via mijn Gidsen contact maken met uw overleden dierbaren, tevens leg ik de Tarot Lenormand kaarten om u advies te geven op het gebied van Relatie en of werk.
Ik kan Akasha Reading doen, om uw vragen in het hoe – wat - waarom vanuit uw zielen bibliotheek te beantwoorden. 


(10):


S.:
Onlangs met JolandaRoos gesproken en ik vond haar heel duidelijk en snel reageren. Ik voelde een enorme rust bij haar... het was een fijn gesprek. Nu nog benieuwd hoe het gaat lopen, bedankt !

Sylvie:
Fijn gesprek, nu afwachten

Patricia:
Wat is JolandaRoos leuk! Deze dame zou toch meer revieuws moeten hebben. Ik vond dat ze de dingen heel goed, snel en helder zag. En ze is een heel fijne gesprekspartner.

Els:
Hoi Jolanda, Wat een supper vrouw ben jij. Wat een mooie en eerlijke reading heb jij gegeven. Hier heb ik zoveel aan en wil je graag bedanken ervoor. Het heeft mij gehopen en heb er heel veel aan. Dank je wel voor alles Gr Els

Leanne:
Snelle antwoorden en een heel fijn gevoel! Dankuwel Jolanda! Door u weer een stukje rust gekregen.

Roosabel:
Super goed kon veel vertellen

K:
Hele fijne en eerlijke reading gehad. Ze haalt zelfs dingen eruit die je niet zou verwachten! Bedankt hiervoor ik zal vaker bij je komen voor een reading

Anoniem:
Jolanda is een vrouw die gelijk de juiste antwoorden wist te geven op mijn vragen.

T.:
Deze week een goed gesprek gehad. Kon perfect beschrijven hoe ik was... Bedankt en ik laat u zeker iets weten wat mijn nieuwe uitdaging op werkgebied wordt.

Jacqueline:
Hele fijne ervaring gehad. JolandaRoos zei precies zoals het is zonder enige informatie. Aanrader

Start chat
Email consult Terug