Medium
Kaartlegster
Coach

1 credit p.m.

Hope

Welkom mijn naam is Hope.
Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst.
Geen vraag is teveel.
Lieve groet Hope
 

Beschikbaarheid:

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:


(7):


Mir:
Dankjewel Hope, ik had maar weinig credits maar toch gaf jij mij snel antwoordenop mijn vragen. Je voelt hetl zuiver en oprecht aan. Ik kom zeker nog eens bij je terug. En vandaag heb je mij echt geholpen ik ben benieuwd naar de baan.

S.:
Heel raak! Gewoon echt heel duidelijk en heel raak. Ze verteld je precies hoe of wat en dat vind ik heel erg knap. Ze is ook echt heel erg lief. Invoelen kan ze wel.. Xxxx Tot gauw weer

N&S:
Hope wat ben jij een topper! Indrukwekkend 1 voorspelling uitgekomen!

Mirjam:
Deze vrouw verdiend zeker een dikke 100 sterren. Ze kan enorm goed invoelen op situaties en personen. Wat ze zegt kan ik enorm plaatsen. Buiten dat is ze enorm geduldig en ontzettend lief. Ik ben enorm blij met haar. Lieve Hope dank je wel je bent geweldig!

Saïda:
Topper!

Linda:
Ik maar 1 ding zeggen over dit consult JIJ Hope bent heel bijzonder en zo duidelijk. ik viel van de ene in de andere verbazing hoe precies jij dingen kon vertellen, waar ik niet over gesproken had Zo uit het niets vertel jij het kan maar 1 ding zeggen ik heb vannacht heerlijk geslapen sinds lange tijd, ik heb het universum bedankt dat ik jou mocht spreken . Ik kom snel weer terug lieve Hope. groetjes Linda

Patricia:
Wat fijn je even te spreken! Je kon een hoop bevestigen en dat doet me goed. Je bent eerlijk, geeft geen valse hoop, je geeft heel eerlijk aan hoe het is en dat waardeer ik enorm. Ik vond het een heel fijn gesprek en je bent een heel lieve gesprekspartner.

Start chat
Terug