Medium
Life-Coach
Healer

1 credit p.m.

Gizella

Heldervoelend Medium, Life-Coach, Healer, Relatie-Coach, Tarotiste en Regressietherapeut. Ik geef jou alle inzichten en antwoorden die jij nodig hebt. Geen vraag of situatie is mij vreemd. Specialiteiten: relaties, scheiding, burn-out, narcisme, depressie, innerlijke kind pijn en spirituele ontwikkeling.

Als jij hier bent aangekomen bevind je je hoogstwaarschijnlijk in een periode van onzekerheid, onrust, (liefdes)verdriet, angst, eenzaamheid, een spirituele ontwikkeling, depressie, een scheiding, burn-out of gewoon omdat je antwoorden, inzichten en handvatten nodig hebt om weer verder te komen.

Tijdens onze chat stem ik mji als vanzelf af op jouw energie en komen de antwoorden,inzichten en adviezen die voor jou nodig zijn op dat moment door.

Blijf niet langer met je vragen zitten en spreek me gauw aan op de chat!

Ik help je verder!  

Beschikbaarheid:

Maandag: Stel e-mailconsult in
Dinsdag: Stel e-mailconsult in
Woensdag: 9:00 - 16:00
Donderdag: Stel e-mailconsult in
Vrijdag: 9:00 - 16:00
Zaterdag: Variabel
Zondag: Variabel


Ervaringen (1):


Anoniek:
Niet goed in haar vak. Niet doen, zeg ik!! Zinde van je geld, deze vrouw luisterd Niet naar je vraag, ook noet als je aangeeft dat wat ze over jouw als persoon zegt totaal niet klopt. Zoals meerdere nieuwe op deze site, totaal niet goed. Kijk naar een ander die wel goed is in wat ze doet!!


Deel zelf uw ervaring met Gizella!


Start chat
Terug