Paragnost
Healer
Kaartlegster

1 credit p.m.

Djira

Ik ben Djira, een ervaren spiritueel coach en medium. Ik ben heldervoelend, helderwetend en een zeer sterke Intuïtie. Daarnaast ben ik Reikimaster en Shambhallamaster. Ik geef ook healings op afstand.
Tijdens een consult zul je al merken dat je veel rust gaat ervaren. Tevens kun je bij mij terecht voor: fotoreading, pendelen, kaartleggen en magnetiseren.

Ook voor een goed gesprek kun je bij mij terecht. Een consult kan altijd anders gaan, dan dat je had verwacht. De informatie die je krijgt, is wellicht niet waar je op hoopte, maar waar je verder mee kunt.
In liefde en licht
Djira


Ervaringen (7):


Inge:
Erg lief, begripvol en geruststellend. Nadat ze me haar eerste indrukken gaf, heb ik mijn verhaal tegen haar gedaan. Ik heb erg veel aan ons gesprek gehad!

Ayse:
Hi Dijara, Dank je voor de reading. Je kwam tijdens de reading heel rustig en duidelijk over. Ik was zó zenuwachtig dat ik niet normaal kon tikken. ???? Ik ga het afwachten....het is zo oktober. Tijd gaat zo snel ha ha Mvg

Els:
Een heel goed gesprek gehad en ze komt ook nog eens met oplossingen voor jou. Zij is echt een aanrader en ik laat zeker nog eens een keer kaartlegging doen. Bedankt voor de mooi legging en adviezen

Godin:
Wauw. Bijzonder consult. Heel dankbaar voor.

Astepoester :
Dikke 100000000000000 mensen zij is perfect! Alles wat ze zei klopt 100% zij weet duidelijk ALLES zo een lieve mens.. ik.raad jullie aan om bij haar echt te komen. Je zult geen 1 sec spijt hebben!!

Sophie:
Djira is een medium die alles goed aanvoelt en verwoord. Ze heeft een sterke intuïtie. Ze typt vlot en geeft me kracht!

Maagd:
Lieve vrouw en voelt dingen goed aan


Deel zelf uw ervaring met Djira!


Start chat
Email consult Terug