Medium
Kaartlegster
Coach

1 credit p.m.

Day

Graag stel ik mij even voor mijn naam is Day,

Ik ben Helderziend en helder voelend en helder wetend. Graag werk ik met de Orakel kaarten Opgestegen Meesters. Het zijn sterke en liefde volle gidsen die u kunnen helpen de zin van het leven te begrijpen. Zij weten als geen ander wat er in ons omgaat en helpen u graag verder op uw levenspad.
Ook kan ik voor u de Lenormand, Engelen of Raidar-White kaarten leggen. Pendelen en Dromen uitleggen. Ik kan ook blokkades opsporen en wegnemen zo dat u zich weer prettiger gaat voelen.
Voelt u zich niet meer prettig in u eigen huis, of werkt alles tegen. Gebeuren er vreemde dingen in huis en kan u het niet verklaren. Daar kan ik u advies voor geven en bij helpen, ik heb veel ervaring in de wereld van het paranormale veel gezien en meegemaakt. Ook heb ik een luisterend oor voor u en kan u met al u vragen bij mij terecht.

Top Medium, Paragnost, gidscontact, zigeuner kaarten, zielsliefde, zielsverwanten, tweelingzielen, relatievragen, overige levensvragen 

(14):


Marloes :
In een woord `WAUW`. Zeker 5 en meer sterren waard. Ze kruipt in de situatie en in de huiden alsof ze zelf instaat.

Tinneke:
Heel fijne ervaring met gerichte antoorden en mooie raadgevingen. Dank je wel Day :-)

V:
Ik heb vandaag een consult gehad met Day. Ze kan exact een situatie beschrijven in het verleden tot op de weken/maanden na. Ik heb er vertrouwen in dat wat er gaat komen ook zal gaan zoals Day heeft aangegeven. Ik zal het ieder geval laten weten. Day is zeker je credits waard.

Anoniem :
Jeetje wat ben jij overweldigend goed. Je hebt niet veel informatie om er spot on op te zijn. Je weet dingen te zeggen dat je niet kon weten. Ik kom zeker bij jou terug . TOPPER ,spijt dat er maar 5* zijn want je verdient er zeker veel meer

Natalie:
Ik heb gisteren weer een keer met Day gechat woe 5 juli...was een duidelijke en heldere reading...ben zo benieuwd naar jou voorspelling voor de maand augustus...hoop dat de voorspelling uitkomt:-)...leuk en spannend allemaal...wordt vervolgd...dank weer...fijne avond.

Rita :
Day U bent sterke dame zeg !! U weet juist wat er speelt chapeau

Annemiek:
Altijd erg tevreden over de chat met Day. Ze zegt dingen die kloppen en als ze twijfelt zegt ze dat ook.

Els:
Dank je wel voor jouw super geduld met mij. Echt de reading zijn puur en zuiver. Je bent echt een goeie aanwinst voor deze site. Gr Els

Natalie:
Gisteren voor de eerste keer chat-contact gehad met Day 25-4-2023....aardige vrouw en is heel goed met het invoelen...ze noemde een persoon waar ik t helemaal niet over gehad heb en het klopte ook...zij is een aanrader...dankjewel nog Day...wordt vervolgd.

Annemiek:
Wat heerlijk om met Day te chatten! Wordt vervolgd Day!

J:
Ik heb Day vandaar for het eerste gesproken en ik raad haar zeker aan. Day is een hele lieve vrouw met veel geduld en ze voelt de situatie goed aan en geeft ook goede adviezen. Ze neemt de tijd voor je en luistert goed. Ik heb veel gehad aan haar consult en ze stelt je gerust. Aanrader dus!

Edwin J. Raven:
Interessante Gidsen, interessante vrouw, interessante antwoorden... weet veel en geeft snel antwoord. Interessant.

K.:
Dank je wel lieve Day, ik heb heel erg veel gehad aan jouw consult. Je zag alles feilloos goed en kwam met de juiste adviezen!

Annemiek:
Ik mag de eerste revieuw voor Day maken. Wat een geweldige aanwinst voor paragnostenchat ! Op al je vragen gaat ze in, gaat het meteen bekijken en geeft antwoorden tot in detail! .Een allround ervaren paragnoste/medium dus. Ik kom zeker weer terug met andere vragen.

Start chat
Terug