Medium
Paragnost
Coach

1 credit p.m.

Chantal

Chantal is een channeling en healing medium & paragnost. Bekend van TV. Goed in toekomst voorspellen. Ruime ervaring als professioneel medium. Liefde, werk, toekomst. Ook voor tarot (indien gewenst) en dieren telepathie kan je bij haar terecht. Ze kan tevens contact maken met overledene, gidsen en engelen. Tijdens een gesprek krijgt ze boodschappen door vanuit de Bron van Licht die specifiek voor jou bestemd zijn, waardoor de kern van de situatie en oplossing zichtbaar wordt. Ze werkt integer, concreet en liefdevol. Het is haar pad en passie om jou te mogen ondersteunen in je proces tijdens het hervinden van jouw kracht. Weet dat iedere situatie, gevoel of probleem de mogelijkheid tot genezing in zich heeft, anders zou het zich niet hebben aangediend. Naast medium is ze ook reikimaster en yoga docent. Ze spreekt ook Engels en Duits. Alle vragen zijn even belangrijk en welkom. Alle liefs medium Chantal.

Groeten Chantal
 

Beschikbaarheid:

Maandag: 8:00 - 17:00
Dinsdag: 8:00 - 17:00
Woensdag: 8:00 - 17:00
Donderdag: 8:00 - 21:00
Vrijdag: 8:00 - 20:00
Zaterdag: 19:00 - 20:00
Zondag: 15:00 - 16:00


(5):


Franca:
Super mooie Reading , snel en compleet. Tipt exact de dingen aan die spelen!

S:
wauw.. snel... concreet geen gebreide verhalen. Toppee

N::
Chantal, bedankt voor de top consult. Ik heb nu veel duidelijkheid gekregen, hopelijk komen je voorspellingen uit! Ik laat het je weten xx N❤️

Patricia:
Ik was wel onder de indruk van de snelheid waarmee Chantal meteen dingen kon vertellen. Het voelde goed aan dit gesprek.

annemiek:
Ze is op iedere vraag ingegaan, en ik kon me er wel in vinden. Heb het gevoel dat het klopt wat ze zegt. Dus dikke 5 sterren.

Start chat
Terug