Break-up / relatieproblemen
Toekomst/ algemeen
Liefdes- en relatievragen

1 credit p.m.

Belle Lune

Heb je vragen over jouw liefdesleven, jouw relatie of andere belangrijke keuzes in het leven? Eerst stel ik je 1 a 2 vragen om je heel precies in de sterren te kunnen vinden. Eenmaal gevonden, voel in op jouw situatie en daarna komen er vanzelf gevoelens, energieën en boodschappen door. Aanvullend gebruik tarot- engelenkaarten of ander deck dat het meest past bij jouw situatie. Samen vinden wij inzichten waarmee jij jouw levenspad leert ontdekken en jij zelf je eigen keuzes kunt maken.

Je kunt mij echt alles vragen, geen vraag is mij te gek. Ik werk met de sterren van het moment waarop de chat begint. Om dieper op jouw energie in te voelen kan ik daarnaast je eigen persoonlijke horoscoop maken. Hiervoor heb ik je geb.tijd / geb.plaats / geb.datum nodig. Ter plekke maak ik dan je horoscoop. Meestal komen er direct inzichten en antwoorden naar boven waarmee jij verder kunt. 

Beschikbaarheid:

Maandag: Wisselend beschikbaar
Dinsdag: Wisselend beschikbaar
Woensdag: Wisselend beschikbaar
Donderdag: Wisselend beschikbaar
Vrijdag: Wisselend beschikbaar
Zaterdag: Wisselend beschikbaar
Zondag: Wisselend beschikbaar


(10):


A.:
Bedankt voor je geduld over P.❤️❤️❤️ Je had gelijk en je ziet het goed !!!

Anoniem:
Belle lune is heel goed met invoelen, ook heel aardig en wat ze had voorspelt begint uit te komen ik ben zeer tevreden met haar en kom zeker nog eens terug bij haar.

Annemiek:
Goede ervaring gehad met Belle Lune. Gaat op alles in en typt ook snel. Erg tevreden dus.

rita:
ik vond het een fijn gesprek ,ik vind het spannend,

Saida:
Top!

voor Belle Lune :
Lieve, hartelijk dank voor je accurate readings. Het klopt allemaal. voorspellingen komen uit. Ben zo dankbaar, jouw waarnemingen en inzichten zijn mega scherp. Ik vind het zo spannend! hou je op de hoogte X

Diva s.:
Fijn gesprek kwamen wel aantal dingen uit na voren

Patricia:
Ik heb zeker het gevoel dat ze de juiste dingen zag en kon benoemen. Vond het echt een fijn gesprek ook, fijne dame om mee te praten.

R:
Lieve Belle, heel erg bedankt voor je consulten. Je bent zeer goed met invoelen en ik kon dan ook alles plaatsen wat je kon zien. Je hebt een prachtige gave en bent erg zuiver. Ga je zeker vaker raadplegen. Aanrader! xx

Anoniem :
Ze kan heel goed invoelen. Geen spijt haar te spreken !

Start chat
Email consult Terug