Paragnost
Kaartlegster
Coach

1 credit p.m.

Aisha

Ik ben een intuïtief kaartlegster voor vragen in de liefde, leven, carrière, (familie-)relaties of persoonlijke problemen. Ik heb jarenlange ervaring in het bekijken, analyseren en toelichten van complexe (tweeling)zielsconnecties. Heb jij vragen over jouw zielsconnectie of wil jij weten of en wanneer er een nieuwe baan op jouw pad komt? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, zodat ik duidelijkheid voor jou kan scheppen in deze situaties. Ook kan ik met jou kijken naar eventuele spirituele/energetische blokkades die jou weerhouden om stappen vooruit te maken in het leven. Healings op afstand mogelijk, zowel aura als chakra healings.

Via mijn kaarten en engelen krijg ik de juiste boodschappen voor jou door om jou weer positieve moed toe te spreken, antwoorden te geven op je vragen en jou de sturing en begeleiding te geven die jij nodig hebt. 

(5):


A:
Aisha is lief, begripvol, grappig, intelligent en eerlijk. Ze ziet de dingen goed en helpt je weer op weg als je het even niet zo goed weet. Thanks Aisha!

Patricia:
Ik vond het heel leuk en interessant om van jou over zielsconnecties te horen. Geeft weer even een andere kijk dan wanneer je alleen naar het aardse deel kijkt.

Els:
Hoi Aisha, Dank je wel voor jouw tijd en je geduld. Ik was niet zo aardig en gelukkig mocht toch nog bij jou terug komen. heel erg bedankt voor alles en je bent echt een Topper. Groetjes Els

Estelle:
Aisha weet veel te vertellen. Ze is heel bijzonder. Zodra de voorspellingen uitkomen laat ik het weten

Els:
Dank je wel Aisha voor de reading en naar het luisteren van mij. het is en blijft bijzonder! gr Els

Start chat
Terug